View Single Post
Staro 30.07.2024., 23:08   #1042
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
Cjena za iskon optiku (net+tel) uz 24mj ugovor je 17e. Ja sam do neki dan placao 24e dok nisam saznao za to (bez ugovora). Bez ugovora spomenuto je ak se dobro sjecam, 20e
ja na telemachu plačat ću 44eura ,uz prvu godinu po euro mjesečno,znaći kad zbrojim i podjelim ispada 22 eura mjesečno premium paket u to spada 1/500 brzina,2 android boxa + 5 uređaja svi programi koje nude uključujuči hbo i aktivacija max-a,beskonačno minuta na tel.,wi-fi 6 router i prvi puta u ovih 20 godina interneta nemoram koristit svoje uređaje prvenstveno jer je router dobar i boxevi rade odlično u obje sobe preko wi-fi.a besprijekorno.

samo napomena ako je tko zainteresiran treba napomenut i tražiti Nokia G-2426G-B koja je inaće standard ,ali vanjske firme znaju ugrađivati Nokia G-2425G-A koja je tri puta slabiji router jer ih imaju još na skladištu,naknadno se da zamjeniti.

Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
Jel ima nekog razloga zašto ne odabrati najjeftiniju i najbržiu (Telemach) optiku ako su mi ponuđene sve od svih ISP-ov
moje iskustvo sad tri tjedna nema ni najmanjrg razloga ne uzeti telemach bio sam na t-com,a1 preko ht infre i sad na telemachu svigdje na 1/500 ,kod svih operatera je bilo recimo prvih 10 dana nekih sitnih problema,
ali kad se posložilo sve je radilo besprijekorno,uz napomenu da na t-comu i a1 sam morao kupiti vlastiti router + switcheve radi televizije ,na telemahu nemoram ništa od toga ,Nokia G-2426G-B
je bar za dvije klase bolja od speedporta ,a o a1 iskratelu u92 da nepričam,za optiku se cijene neće dizati ove godine,tehnička podrška je uljudna i sklona rješavanju problema stvarno nemogu za sada naći
nijednu primjedbu.

p.s. radi besplatnih mjeseci (1 euro mjesečno) moraš dobro računati dali ti se više isplati uzeti jači paket jer nisu na svim paketima isti broj besplatnih mjeseci,tako da ti nakraju zna ispasti jači paket približno isto kao i slabiji
i sklapati ugovor preko predstavnika kod njih možeš još dobiti 12 mjeseci umjesto 9/6 mjeseci kako piše na webu.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 31.07.2024. u 00:59.
skalar je offline   Reply With Quote