View Single Post
Staro 30.07.2024., 22:02   #1523
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Chandler Pregled postova
Ekipa, imam Grohe ugradbeni vodokotlić. Čistio sam ga od kamenca i sav ponosan na svoj rad i sretan jer sam uštedio lovu, vidim da mi kad koja kap kapne iz glavnog ventila (iliti kutnog ventila) kada je zatvoren ili otvoren npr. na pola. Kada je otvoren skroz, sve ok...

Jbg, izgleda niš od moje uštede love... Nazovem majstora, veli on bez razbijanja nema zamjene. Jel zna netko iz iskustva ? Šta je to fakat tako glupo napravljeno ?
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Ja imam u stanu Tece vodokotlic i moze se kroz otvor za tipke apsolutno sve zamijeniti / izvaditi...

bikoz Zagreb, svakih 2-3 mjeseca iscupam sve van i cistim u limunskoj kiselini.

Vjerujem da i Geberit treba imati istu foru.
Citiraj:
Autor Badboy Pregled postova
Naravno da ima

Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk
Kako su ti i rekli, naravno da se sve može kroz otvor, tako je dizajnirano. Ja sam promijeni sam cijeli taj sklop kada je kamenac pojeo, odnosno, izdeformairao jednu brtvu pa je stalno punio, nije htio zatvoriti do kraja kada je plovak došao do vrha. Kupio original dio direkt od servisera, iako ih imaju i dućani. Pogledao jedan video na YTu i sam zamijenio za 10minuta, jer imam debele ruke i čevape od prstiju. Netko sa normalnim prstima to zamijeni za 5 minuta.
Ali uz malo održavanja, tipa, jednom godišnje pošpricati sve unutra sa nečim protiv kamenca kaj ne nagriza brtve i onda isprati sa mlazom vode iz, recimo crijeva od tuša, i nema potrebe za servisom. Kakvo razbijanje, di bi im bio kraj kad bi za svaki k. svi morali razbijati zidove da došu do dijelova?

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote