View Single Post
Staro 01.04.2003., 23:01   #9
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by matijas
Ja na to gledam ovako: svaki covjek kad dodje na forum i posta svoj prvi post krece od nule i ne prati ga nikakva reputacija. Kako s vremenom pise sve vise postova svrstava se u jednu od tri grupe:

1. ne zna o cemu prica i lupa gluposti -> kad citam thread i naletim na njega uredno ga preskocim

2. ljudi koji postaju pametno napisane postove, nemaju kojekakve ispade, te znaju da ako ne znas o cemu pricas je bolje sutjeti -> mozda i ne znaju sve o svemu, ali kad nesto kazu vrlo vjerojatno je to tako i uvijek citam postove jer se moze nesto nauciti

3. gurui, ono sto kazu je skoro 100% tako kako pise -> ukratko: kada oni pricaju ja sutim, respect...

Sistem me do sad nije iznevjerio, dosta ljudi sam osobno upoznao, neke znam od ranije i uvijek se ovo gore jos vise potvrdilo...
slažem se ...al ne u potpunosti jer i ,kak bi ti reko, "gurui" znaju često puta lupat kojekakve gluposti a i oni koji neznaju o čem pričaju i lupaju gluposti koji put znaju reč nešto pametno....znaš onu : ČOVJEK UČI DO JE ŽIV...ČESTO NA SVOJIM GREŠKAMA.....

osmi toga malo zabave i šale nikad ne škodi....