Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.07.2024., 09:55   #74704
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Bio sam davno u ovlaštenom u Sloveniji, nebo i zemlja od ovlaštenog kod nas.
Kod nas me doslovno potjerali kad su preuzeli auto, a u Sloveniji me pozvao u radionu i sve pokazivao što rade
Servisiram inace kod nas, ali jednom mi se na Opel Astri G desilo da sam u Brezicama ostao bez zadnjih disk plocica, odnosno pocele su strugati po diskovima jer su bile full potrosene.
Odem tamo u Opel servis, kazem stvar je takva i takva i da sa plocicama ne mogu bas nazad do Zagreba.
Subota je bila, sve im dizalice pune i kazu da pricekam cca. 2 sata dok se nesto ne oslobodi. Cuo moj razgovor gazda, ode u radionicu i za 3 minute dodje do mene i kaze da ce odmah preuzeti auto kako bi se mogao normalno vratiti u RH.
I jos me sve skupa kostalo puno manje nego u nasem ovlastenom servisu. Respect.

A kad ste kod Tomica prica mog sogora koju je ispricao nekoliko puta, pa onda vjerujem da je istina i da ne izmislja.
Ima BMW E90 i dok je auto bio nov ode on u servis jer je auto treskao na volanu i balans to nije rijesavao.
Navodno su gume bile tvornicki lose i u servisu su ih zamjenili

Ali najbolji dio - njegov auto ima sire gume i kotace iza nego naprijed. I kaze kada je dosao preuzeti auto vidi da su likovi stavili zadnje kotace naprijed, a prednje iza.
E sad -- da li je istina ili ne, ne mogu tvrditi, ali kako je to ispricao par puta onda nekako vjerujem da ne mulja.
Ako su to fakat napravili onda su stvarno veci panjevi.