Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.07.2024., 21:12   #74642
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Ne znam jel ontopic, al svakako je zanimljivo po pitanju parkiranja EV u podzemnim garazama... Uglavnom, ako dobro kuzim video, tip je usao sa baterijom za elektricni bicikl u lift i...... tuzan kraj... https://t.me/globaldissident/4675 VIEWER DISCRETION IS ADVISED
Upisi u najveci video servis, lift + kina + eksplozija baterije

Tragedije gdje odjednom u liftu strada vise ljudi, ukljucujuci i djecu

Daljnji rodjak iz Indije od Mede, nudi objasnjenje epizode iz lifta koju ti spominjes.

Previse se cesto desava u Kini, bas u liftovima. Ili kad se desetak autobusa zapali u Kini, parkirani jedan pored drugog.

Nadam se da se na Olimpijadi nece ponoviti koji autobus.

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Inace, pred godinu dana se meni u radnoj sobi skoro zapalila LiIon baterija (18650) jer sam idiot napravio shoulder-short dok sam nes prcko... :/ Samo je pocela dimit, srecom pa sam prestao sta sam radio pa je i dimljenje odmah prestalo... Recimo da sam imao srece...
I meni se slicno desilo. Isao sam vaditi Nokia bateriju, jer sam zakljucio da nema vise smisla traziti "nove" po skladistima koje stoje vise od 10 godina. Pa sam slagao LiPo zamjenu. No, originalna Nokia (9500) je tako glupo bila zbijena, da sam je skidajuci isto ogrebo. U krilu Supeka (IRB) bacili odmah kroz prozor u dvoriste, iskrila je koju minutu, te je vec par kabineta, doslo se interesirati o kakvoj se tocno proslavi radi

....

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.07.2024. u 21:29. Razlog: korekcija poveznice
Visage je offline   Reply With Quote