Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 26.07.2024., 10:34   #11926
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
To je baš cjenovni rang gdje se za 100-200€ više dobije vrlo osjetna razlika u zvuku. Hifi se kupuje na dulji period i frustracija je kada godinama znaš da si mogao dati još malo za (puno) bolje.

Imao sam Onkyo A9010 koji je tri godine za redom na What HiFi bio najbolje entry level pojačalo do 300€. Odlično pojačalo ali u odnosu na ovaj Onkyo od 550€ kojeg sad imam fali dinamike pogotovo u bas području gdje fali i definicije. Sve se na njemu bolje čuje pa i YT dialog.

Za bolje od toga treba puno dublje posegnuti u džep.
Hi fi se ne kupuje za 500€ a ovdje čak nije ni riječ o Hi Fi-ju nego opremanju prostorije za njegov boravak ali i povremene partyje.
Drago mi je da si spomenuo A-9010 koji je bio primjer jeftinog a dobrog pojačala što se tiče zvuka i opremljenosti. Nažalost njega sam mu uspio naći jedino refubrished a to ne želi i po njegovom mišljenju nema dovoljno snage.
Ne znam kakvu glazbu slušaš no meni to pojačalo (prije desetak godina sam ga imao) upareno s B&W 603 nije bilo manjkavo u bas području već ako sam mu trebao tražiti manu u odnosu na tri puta skuplju Yamahu to bi bilo u vokalima, posebno u visokim.
U biti to je stvar ukusa.
Pretpostaviti ću da sad imaš A-9070?
skitnica je offline   Reply With Quote