Citiraj:
Autor Taproot7
Fino, od vrhunskog trolla do žrtve. Samo na PC Ekspert Forumu. Postoji neka rasprava o tehnikalijama, iznesu se činjenice, kolega uleti bez da ga itko išta pita sa argumentom meni radi dobro, ljudi se zahaklaju i uđu još dublje u tehnikalije i problematiku, kolega opet ponavlja kako njemu to i dalje radi dobro i da ga baš briga za probleme, iznesu se dodatni argumenti, kolega kaže kako se u to uopće ne razumije niti ga zanima jer on u tome uživa. Na kraju je žrtva. Žrtva rasprave u koju je uletio jer je morao dati svoje mišljenje koje nikoga ne zanima. Samo tako nastavite uzgajati i podržavati ovakve dokone nebitne analfabet likove, biti će forum bogatiji za glupe rasprave i možda dostići Bug forum na kojem dotični kolega isto daje svoj doprinos degradaciji istog.
|
Znači imam fana koji me prati po internetima.
Nisam žrtva nego sam rekao da podržavam da me blokira svatko koga nerviram. Kažem da ne trolam.
Ako je to što sam napisao tako trivijalno od kuda onda toliki interes za komentiranje mojeg karaktera, hebiga ovo ispada babski tračarski forum sa tvojim upisima. Ti stalno pratiš neku discord ekipu i tu prenosiš kao da to nekoga zanima.
Kakve ovo ima veze sa windowsima ili barem linuxima?