View Single Post
Staro 25.07.2024., 14:14   #1201
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Dragi moji koji me toliko volite, volim i ja vas...nastavimo koliko bi se ja trebao brinuti jer koriste moje podatke i da bi mi bilo bolje na linuksu
Tebi Linux ne treba jer ne znaš što bi s njime i slobodno ostani na Windows operativnom sustavu, ali je idiotski i glupo da ismijavaš stručno objašnjenje kolege koji se jako dobro kuži u to, zašto je u nekim segmentima, konkretno u privatnosti, Linux bolji izbor. To što ti nemaš problema sa raznim telemetrijama i, da se forumski izrazim, "špijuniranjem" operativnog sustava i pratećeg software-a, ne znači da je Linux i njegove korisnike potrebno ismijavati i pikati, kao i tako ovlaš shvaćati telemetriju i data harvesting operativnog sustava kojeg koristiš. Tako će ti uskoro doći Željka Markić i klečitelji sa trgova sa prijedlogom zakona da nitko više ne smije imati roletne i zavjese na prozorima, da se u svako doba dana vidi što tko radi u svom stanu. Nećemo se buniti jer tako i tako nemamo što sakrivati pa neka gledaju i fotografiraju. S moje strane je to to pa sad slobodno nastavi upgrade svog RPG troll lika ovog foruma. Lijep pozdrav.
Taproot7 je offline   Reply With Quote