Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 25.07.2024., 11:41   #11918
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
Da, to je jeftino full digital pojačalo, pa vjerojatno njegov A/D konverter i ne može biti nešto posebno. Slušao sam ga par dana, i po mom sudu će bolje kontrolirati veće zvučnike od ovih osnovnih pojačala u A/B klasi. Taj izlaz u Argonu nije neki generički čip, nego njihov vlastiti dizajn temeljen na davnašnjim TACT high-end pojačalima. Na optičkom ulazu je fakat izvrsno radilo.
Generalno, ne bih rekao da će bilo što ovih ampova koje si naveo da razmatra biti išta bolji od ovog pojačala, osim možda što se tiče phono ulaza.

Jel probao spojit SA1 na Elac zvučnike?
Zvučnici su u dolasku. Ne znam je li u ovom kompletu u pitanju SA1, mislim da je nešto starije jer je komplet gramofon, pojačalo i zvučnike kupio za cca 500€ novo. Na ovaj novi setup spajat će se Denonov analogni gramofon (koji ima ugrađen preamp pa ne znam zašto inzistira na preampu na pojačalu), i laptop preko toslinka. Maloprije mi je pisao da je naručio Denon PMA-600 pa nema smisla više o tome. Moj mu je savjet bio da uzme Yamahu A-S201 ili Sony STR-DH190 jer ne vjerujem da će išta dobiti korištenjem DAC-a u pojačalu u odnosu na onog u laptopu a upola su jeftiniji.
skitnica je offline   Reply With Quote