Citiraj:
Autor mkey
Mladene, s tobom će se čovjek teško pogoditi. A ja sam budala da ti odgovaram.
Jesi li možda primijetio da sam napisao "za svoje vrijeme"? Jesi li uspio sa svojim fantastičnim vještinama percepcije uočiti što sam napisao? Što misliš koja je bila svrha toga? Što bi to "za svoje vrijeme" moglo značiti? Ajde vrati se u doba 3-4 razreda kada su od tebe tražili čitanje s razumijevanjem pa možda dokučiš.
Bog s tobom.
|
Za svoje vrijeme je bio vrlo nesiguran OS, popularnost antivirusnih programa je u to vrijeme bila veća nego samog operativnog sustava. Recenzije koji je antivirus bolji bile su za dobar dan.
Popularni BSOD, veliki servis packovi koji su se čekali kao ozebli sunce itd.
Za svoje vrijeme je bio problematičan OS, za razlku od danas, kada to nije.
Ubuduće me slobodno zaobiđi, i nemoj biti to što kažeš da jesi, budala.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Ha gle sve je to lijepo sto mozes licencu za 1 Euro kupit ali sa pravnog stajalista - - nije legalno. To sto prolazi i sto MS puca kiki zasad (barem sto se kucnih korisnika tice...prodavaci takvih licenci su vec par puta dobili po prstima) samo zato jer zna da ce samim time vise ekipe koristiti Windows i ne razmisljat o alternativama pa tako ni sami proizvodaci softwera nemaju financijsku motivaciju za razvoj softwera na alternativnim platformama. Cilj svih velikih IT firmi je Vendor lockin. To nije nista novo. I zato mozes kupiti Win licencu za 1 Eutro za po doma a MS ti nece pokucat na vrata. Samo hebiga iz dana u dan se pokazuje da smo ovce i ne zasluzujemo nista bolje bas ovakvim izjavama.
|
1 euro ili 15 eura manje bitno
https://www.pcekspert.com/novost/srp...jos-vise-toga/