Citiraj:
Autor Mladenxy
Uostalom svi imamo izbor, svatko od nas se može vratiti na XP
|
Yea...right...
Citiraj:
Autor Piksa
Zadire u privatnost? A koja IT kompanija ne zadire? Ili online trgovina? Ili državna institucija? Ili neki medij koji te žica mail za newsletter? A mobovi i aplikacije na njemu? BIG LOL
|
Pa upravo je to prednost Open Source projekata.
Citiraj:
Autor Mladenxy
Puno se trude, sobzirom da su na tom slinuksu.
|
...? Dakle pokusavam voditi normalan racionalan razgovor al uvijek iznova neki padobranac. Windows i Linux imaju svoje prednosti i nedostatke i postujem oba sustava za ono sto jesu i bas zbog prednosti Open Source pristupa je na mojoj glavnoj kanti samo Fedora vec duze vrijeme ali mi ne pada na pamet omalovazavat i sprdat se iz Microsoft produkata posto ne zabijam glavu u pijesak i gledam stvari realno - onakve kakve jesu. Microsoft je u zadnjih 15 godina napravio ogromne izmjene u pozitivnom smjeru em sto se tice poboljsanja kvalitete , stabilnosti i sigurnosti Windows platforme i kad cujem elitisticke Linuxase da se ismijavaju i sprdaju iz MS produkata kao da je 2005-a pada mi mrak na oci. Ali isto tako na ovakve izjave. Ako stavimo specijalne aplikacije na stranu Linux OS nudi prednosti o kojima Windows svijet moze samo sanjati pogotovo ako pricamo o modernom Desktop iskustvu. Samo treba uloziti truda u razumijevanje drukcije platforme. Postivati oba svijeta - koristiti ono sto tebi odgovara i sve 5. Zivi i pusti zivjeti.