Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.07.2024., 09:08   #74603
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nema takvog auta.

..... Plus, benzinca uvijek šaltaš na više okretaja.
.....
Saltas ga na vise okretaja ako je atmosferac. Ako ima turbinu onda ga saltas identicno kao dizelasa sa turbinom, naravno treba skuziti/procitati na kojim okretajima se pali turbina.

Sto se tice tisine motora, e jos dan danas kad upalim hunjadi neznam da li sam ga upalio. Jednostavno ga ne cujem ako radi radio. A nemam naviku gledati u ekran da vidim okretaje
Koliko puta mi se dogodila da dajem gas a nisam siguran da sam ga upalio, majko mila ja cu se raniti.
Moram priznati da mi je i auto hold fora. Mislio sam da ce se automatski paliti svaki put kad maknem nogu s gasa/kocnice ali jok, tek kad drugi put stisnem kocnicu mi se upali. Iako se mozda na uzbrdici/nizbrdici odmah upali, to jos moram isprobati. Potrosnja, samo u gradu 8l, na autobahnu 6 l, kombinirana 7. Moze lajkam.
Uglavnom izolacija je super, na 130 (nisam se vozio brze jer nemam gdje i prvih 1000km malo ga lakse vozim) stvarno je tih. U zavoju i na kruznim tokovima nema naginjanja. Motor je fakat odlican, vuce odmah, a vozim ga u normal modu. Mjesta ko pljeve. Ima mi tonu fora feature ali to vjerojatno imaju svi novi. Znaci nemogu imati samo upaljene prednje pozicije, vec se pale i zadnja svijelta. Super su mi ta led cuda, svjetli tip top.
Sto me zivcira, hmm, jedino ali vec sam se naviknuo, kad upalim auto gasim onaj sugavi stop&go i palim auto hold. To bi bilo super da pamti.
E da, jos jedna stvar, super mi je android auto, radi bez greske. Bez zica sve wireless...

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 23.07.2024. u 09:14.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote