Citiraj:
Autor Mommistake
Nema takvog auta.
..... Plus, benzinca uvijek šaltaš na više okretaja.
.....
|
Saltas ga na vise okretaja ako je atmosferac. Ako ima turbinu onda ga saltas identicno kao dizelasa sa turbinom, naravno treba skuziti/procitati na kojim okretajima se pali turbina.
Sto se tice tisine motora, e jos dan danas kad upalim hunjadi neznam da li sam ga upalio. Jednostavno ga ne cujem ako radi radio. A nemam naviku gledati u ekran da vidim okretaje

Koliko puta mi se dogodila da dajem gas a nisam siguran da sam ga upalio, majko mila ja cu se raniti.
Moram priznati da mi je i auto hold fora. Mislio sam da ce se automatski paliti svaki put kad maknem nogu s gasa/kocnice ali jok, tek kad drugi put stisnem kocnicu mi se upali. Iako se mozda na uzbrdici/nizbrdici odmah upali, to jos moram isprobati. Potrosnja, samo u gradu 8l, na autobahnu 6 l, kombinirana 7. Moze lajkam.
Uglavnom izolacija je super, na 130 (nisam se vozio brze jer nemam gdje i prvih 1000km malo ga lakse vozim) stvarno je tih. U zavoju i na kruznim tokovima nema naginjanja. Motor je fakat odlican, vuce odmah, a vozim ga u normal modu. Mjesta ko pljeve. Ima mi tonu fora feature ali to vjerojatno imaju svi novi. Znaci nemogu imati samo upaljene prednje pozicije, vec se pale i zadnja svijelta. Super su mi ta led cuda, svjetli tip top.
Sto me zivcira, hmm, jedino ali vec sam se naviknuo, kad upalim auto gasim onaj sugavi stop&go i palim auto hold. To bi bilo super da pamti.
E da, jos jedna stvar, super mi je android auto, radi bez greske. Bez zica sve wireless...