View Single Post
Staro 20.07.2024., 19:34   #40
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Može li mi netko preporučiti nekog servisera videorekorder, a da je pouzdan. Dao sam poznaniku jednom i svaki put kaže evo napravljeno dođem doma spojim probam jednu kazetu ok, drugu mi prekine usred reprodukcije i zgužva i zapne unutra. On kaže da je probao sve kazete iste te koje i ja probavam jer sam mu iste ostavio i još čak par svojih kaže da je probao i da mu su mu sve uredno radile. Sumnjam u mode switcher no nisam siguran da li je on problem pa bi htio da to netko pogleda i složi kako spada da mi videorekorder bude u potpunosti funkcionalan. Ja se donekle kužim u to sve, ali zaista nemam vremena se posvetiti tome pa bi rađe dao nekom ko je u tome češće od mene da pogleda kako spada. Najgore je to šta sam tom poznaniku već platio i par puta nosio kao reklamaciju i svaki put kaže evo složio sam ga i kao sad super sve super radi, no evo svaki put kada dođem doma i ja isprobam ista stvar. Više je na popravku nego kod mene pa mi je dosta više. Ako je netko tu serviser ili zna nekog neka mi javi u inbox, tnx.

P.S
Ne radi se o ovom gore videu već o Panasonic NV-FS200. Ovaj gore JVC mi radi super.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 21.07.2024. u 09:14.
Thermaltake je offline   Reply With Quote