svaka cast na spisku al nekak si mislim da u danasnje vrijeme i kvalitetu tesko da nesto od ovoga neces ufatit :-(.
@Markecn,
kuzim ja tebe, i kuzim i tu stranu price ako se stavim u njihovu poziciju, ALI, po meni postojeci kupac koji je istresao pare treba biti u prednosti prema novom kupcu koji dobiva novu klimu. a ne cekanje od neznam koliko. jednostavno moj common sense mi tako nalaze.
klimu kupujem sa prvom i osnovnom misli, kakva je za rastavljat i cistit ,jer cim prode garancija sam radim. i tu mi je micek za sad na vrhu. nadam se da ce mi sf pozivit jos dugo u apartmanu...
te vivaxe, korele, điđe miđe ne gledam vise jer to je sve goli k. ustedis 100-150e i cista je lutrija. ak imas srece bit ce ti super, ak nemas izhebat ces i sebe i svih oko sebe zbog toga. a sigurno je za njih support losiji od ovih renomiranih, nemojmo se zavaravat.
doma sam stavio pred 2g samsung. htio ustedit 100ak e. sad se kajem sto nisam i tu stavio miceka hr35. hebga.
javi sta je bilo stime. bas me zanima. to 100% nesto ne stima (pricam iz guice) na relaciji plin (previse/premalo), cijevi, kompresor. i zato i šišti. nema to veze sa ventom i unutarnjom jedinicom.
jesi ti to probo otvorit malo unutarnju? da nije kakav komad stiropora/izolacije se pomako pa po njemu roka vent ili nesto takvoga slicno?