Citiraj:
Autor Paxton
Znaci ako se ja ne bavim turizmom, ne smijem komentirat? Ne vjerujem da su ti bas svi gosti idioti, isto kao sto po mom iskustvu ni svi iznajmljivaci nisu idioti.. (a ima ih..)
Uglavnom, najjednostavnije rješenje koje sam vidio je kartica, s kojom se prilikom izlaska iz apartmana prekida strujni krug i gasi sve sto je na to spojeno... Ne sjecam se da li je bilo kao privjesak na kljucu ili se s njom i apartman otkljucavao. Imas i opciju da iznajmljujes na airbnb-u, pa mozes filtrirat goste i sam, jer iznajmljivaci ocjenjuju goste, a gosti iznajmljivace i svi sretni i zadovoljni..
|
Citiraj:
Autor Darko150
Ovo ti je fora: znači tko se nije bavio politikom, ne smije ju komentirati. Ili tko nije vozio F1 ne smije niti komentirati utrke F1... ��
|
Pa i ne baš. Ali primjetno je da ekipa koja se nije nikad bavila iznajmljivanjem, s oproštenjem na izrazu, izvaljuje gluposti koje nemaju veze sa stvarnošću.
Konkretno ovo s airbnb ocjenjivanjem. U praksi ti to izgleda tako da ti cura ostavi svinjac u apartmanu, korišteni kondomi po podu, i onda traži da ti nju prvi ocjeniš. Dakle kreteni će se isfiltrirat nikad.
Moja osobna preporuka svakom tko misli da se kuži u tu temu da ode sezonu odradit čisteći apartmane. Garantiram da će promjeniti pjesmu.