Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 18.07.2024., 21:43   #4711
Markecn
Registered User

Datum registracije: May 2022
Napisao sam ovaj post u 2mj. ove godine. Sada je ljeto i ME MSY AY25 radi još lošije u hlađenju ako je to moguće.
Ne znam da li je netko imao iskustvo poput mojeg no moja klima kod hlađenja proizvodi udar valova/vjetra. Da znam kako to zvuči i nažalost nisam lud, klima kada hladi neovisno o temperaturi ili brzini ventilatora konstanto proizvodi zvuk kao da je udar vjetra ili lom morskog vala. Zrak iz unutarnje jedinice ne izlazi ništa brže.

Zvao sam naravno Deltron i kolege su bili jako uslužni te su poslali servisera jako brzo s obzirom da je u pitanju ljetni period kada im je ludnica. Serviser je također zaključio da klima prozvodi zvuk kakvog ni on nije nikada čuo.

Na to što se klima čuje kao avion koji polijeće, već me susjed pitao zašto se to tako čuje unutarnja jedinica proizvodi zvuk udara vjetra ili zvuk loma morskog vala.

E sada ovakva situacije je bila prije cca 5 dana. Zadnjih 5 dana klima se smirila, više ne proizvodi zvuk vjetra/morskog vala, vanjska jedinica se također utihnula. Tko je tu lud?

Serviser iz Deltrona će doći u 9mj. jel žele klimu uzeti na dijagnostiku.
Pun je forum negativnih iskustava sa ME MSZ AY serijom i baš sam budala što sam dao toliki novac na novu nedokazanu seriju prozvoda. Iskreno mjenjao bi taj ME za Kineski GREE ali ono doslovno odmah da mogu.

Da li netko ima iskustva sa Deltronom oko zamjene proizvoda?
Da li je moguće zamjeniti klimu zbog nezadovoljstva u korištenju te npr. nadoplatiti za neki drugi model?
Markecn je offline   Reply With Quote