Citiraj:
Autor xlr
Jednostavno je, kako god okrenes moras skinut gace pred gostom inace bude "boooo, AC is bad, AC no go below 24, boooo" 1-star review. Ipak je on taj koji placa.
Sad mi je vec 4-5 gostiju proslo kroz apartman i nijedan, bas nijedan, ne kuzi kako funkcionira propuh. I objasnis im i zamolis ih da pripaze, kurcina. Stokovi od vrata su se valjda pomaknuli od lupanja. Kat iznad mi voda u casi zavibrira kad lupe vrata njima dole  Al njih boli kurac. On je dao pare, ja mu mogu samo polizati guzicu i zahvaliti se.
S druge strane, vise uopce ne gledam kako koriste klimu ili jesu li prozori zatvoreni. Pa makar planeta pukla napola.
|
Sve je to odavno jasno ali kad se covik u apt. do buni da se cuje klima previse onda moras zamolit da budu obzirni a posto nemaju kulture i prave se mutavi sad se igraju negdi drugdje mogu u autu sad na 10° da se mogu dekama pokrit.. nisam dosad ima ovakvi problem nije ni u lovi sve ipak ti treba ostat nesto citavo za sljedece goste jer naci u slucaju kvara majstora sad je nemoguce.
@Paxton Kuzim ja tebe ali ti ne kuzis da ako iznajmis nisi ga kupio i nije tvoje ,vjerojatno govoris iz nekog loseg iskustva pa prepostavljas jer meni nepada napamet nekom ulazit u apt. vidim sve na appu i termostatu .
Imaju doslovno tri stavke nema pusenja unutra,ako nesto razbijete samo prijavite i budite obzirni prema ostalim .
Jbg
Mislim da samo debelo oftopic pa necu vise svako ima svoje misljenje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk