Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 18.07.2024., 17:45   #4706
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
A brale, ti doma pretpostavljam pootvaraš sve prozore na +35, upališ klimu na 18 ili koja je već najniža vrijednost na daljinskom, i onda odeš cijeli dan na plažu? Jer turisti to uredno rade.
A kao vlasnik apartmana, koji se isključivo na klime grije, svjestan sam potrošnje. Isto kao što sam svjestan da na gore opisani način klima može samo požar izazvat kad se zapali vanjska jedinica. Isto tako ako se pokvari, vidi kako ćeš je zamjenit usred sezone. Jer zašto da radi na minimumu i da te dočeka osvježen apartman, s čime nemam problema, kad je mogu pokvarit na gore opisani način, jer iza mene nitko više neće nogom stupit u taj apartman, gazda nema daljnje rezervacije i sl. Ali ekipa uredno radi ovo gore opisano.
Predložio bi ekipi koja se nikad nije turizmom bavila da se ne oglašavaju po tom pitanju. Kretena kakvih ima i kako se ljudi ko stoka ponašaju kad su turisti, vi si ih ne možete ni zamislit.
Samo jedna slika, nije moj apartman, stara od frenda je čistila. Luksuzni, ali baš luksuzni apartmani na Krku. Tjedan dana su smeće ubacivali u veš mašinu. I držali je zatvorenom. Pa si zamislite smrad kad su otvorili mašinu...
Znaci ako se ja ne bavim turizmom, ne smijem komentirat? Ne vjerujem da su ti bas svi gosti idioti, isto kao sto po mom iskustvu ni svi iznajmljivaci nisu idioti.. (a ima ih..)
Uglavnom, najjednostavnije rješenje koje sam vidio je kartica, s kojom se prilikom izlaska iz apartmana prekida strujni krug i gasi sve sto je na to spojeno... Ne sjecam se da li je bilo kao privjesak na kljucu ili se s njom i apartman otkljucavao. Imas i opciju da iznajmljujes na airbnb-u, pa mozes filtrirat goste i sam, jer iznajmljivaci ocjenjuju goste, a gosti iznajmljivace i svi sretni i zadovoljni..
Paxton je offline   Reply With Quote