Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 18.07.2024., 16:43   #4702
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
Nes ti potrosnje, potrosi ti 2 eur vise struje sto je ostavio klimu. A uzeo si mu 100-150 eur po danu. Cim se spominje klima u oglasu u bilo kojem kontekstu, taj smjestaj preskacem automatski. Valjda je vecina vlasnika apartmana neupucena da klima od 3.5kw ne trosi 3.5kw po satu, al ajde... na stranu to sto potrosnja pada drasticno ako se klima ne gasi, ali ajd, opet su vlasnici apartmana vecinom neupuceni u to...
NHF..
A brale, ti doma pretpostavljam pootvaraš sve prozore na +35, upališ klimu na 18 ili koja je već najniža vrijednost na daljinskom, i onda odeš cijeli dan na plažu? Jer turisti to uredno rade.
A kao vlasnik apartmana, koji se isključivo na klime grije, svjestan sam potrošnje. Isto kao što sam svjestan da na gore opisani način klima može samo požar izazvat kad se zapali vanjska jedinica. Isto tako ako se pokvari, vidi kako ćeš je zamjenit usred sezone. Jer zašto da radi na minimumu i da te dočeka osvježen apartman, s čime nemam problema, kad je mogu pokvarit na gore opisani način, jer iza mene nitko više neće nogom stupit u taj apartman, gazda nema daljnje rezervacije i sl. Ali ekipa uredno radi ovo gore opisano.
Predložio bi ekipi koja se nikad nije turizmom bavila da se ne oglašavaju po tom pitanju. Kretena kakvih ima i kako se ljudi ko stoka ponašaju kad su turisti, vi si ih ne možete ni zamislit.
Samo jedna slika, nije moj apartman, stara od frenda je čistila. Luksuzni, ali baš luksuzni apartmani na Krku. Tjedan dana su smeće ubacivali u veš mašinu. I držali je zatvorenom. Pa si zamislite smrad kad su otvorili mašinu...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote