View Single Post
Staro 18.07.2024., 14:58   #1910
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
pa nezz imam perilicu bosch 4 i susilicu bosch 6, osim sto 6 ima malo kroma, ledicu i nježniji zvuk beepanja, nema neke razlike.

Na perili mi se pokvario dovod vode za omeksivac, ali istu kutiju koirsti i serija 6 osim ako nije onaj idose neki pametni ali i taj se zna zacepit, jer sam vidio na youtubeu dok sam trazio kako ocistit.
Ma ok, nitko ne tvrdi da će serija 4 krepati čim je ružno pogledaš
Može ona tebi trajati i 20 godina, samo kažem da moje osobno iskustvo (a i od nekih ljudi koje poznam) govori da je statistički dosta veća šansa da će krepati jeftinija marka u odnosu na skuplju parku, te jeftinija serija u odnosu na skuplju seriju, te da se što se tiče kvalitete pranja/sušenja također vide razlike.

Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Eto ti ga na...svako ima neka svoja iskustva pa ti sad budi pametan i uzmi za više novaca ili kraćom garancijom Bosh ili Aeg.
AEG jako često ima 5 godina garancije, Bosch nešto rijeđe ali se svejedno da nabasati.
Osobno sam AEG sve uspio dobiti na 5 godina a od Boscha na žalost samo makinu za robu. No kažem, evo u 8 godina mi još nije trebalo, a upravo ušao u 9. godinu.
Igorr je offline   Reply With Quote