Citiraj:
Autor skalar
a koji router se dobija za 2gb, ovo sve što si naveo
p.s.-it tehničke podrške rekli su mi da imaju model Nokia xs-2462426g-d koji bi vjerojatno riješio sve moje probleme,
ko nije nužno povečavat brzinu za zamjenu ali mora odobrit info@telemach.hr ,o rezultatu vas informiram.
|
Ja sam kod ugovaranja usluge tražio WiFi6 router i dobio sam taj router, točan naziv ti je -
Nokia G-2426G-B.
Taj traži i dobit ćeš ga bez beda. Ima gigabitne portove i WiFi6. Kao što sam napomenuo ranije, na njemu sam par puta testirao WiFi i povuklo je 1+Gbit na iPad Pro, ali tu negdje uvijek oko 1Gbit. Možda ćeš eventualno trebati podesiti ručno parametre za dobivanje takve brzine kao što su kanal i širina istog...
Napomenuo bih ti samo kako sam ponekad na tom routeru imao problem kod spajanja nekih Samsung mobitela - WiFi radi normalno i odjednom kao da pukne veza i nema ga (mada je prikazano i dalje da je normalno spojen), drugi uređaji normalno u isto vrijeme spojeni i imaju net. U čemu je bila fora ne znam, ali tak i tak već duže vrijeme je Nokia u bridge mode-u s ugašenim WiFi i nakačen je drugi router na nju koji odrađuje sve