Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.07.2024., 16:35   #74493
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
I da jučer sam vozio daču docker. Plastika plastika ali ok to je radni auto i to tako treba biti. Auto se užasno ljulja u zavojima do razine da je baš neugodno. I ručica žmigavca kada recimo skrečeš desno, daš žmigavac, skreneš i kako ravnaš volan ručica bi trebala u nultu poziciju. I ok ode ona u nultu ali da i još malo lijevog žmigavca. Veli vlasnik da je to zato jer je zamjenska ručica. Ona košta 50 eura, a original od renfaulta 300. Veli da ih je nekoliko zadjorao do sada i da mu traju max cca 30k km.

Pa ti kupi reno i/ili daču.

Najbolji dostavni svih vremena, uzeo 2 komada sa cca 50 000 tkm, ovaj koji je kod mene je trenutačno na 205 - 210 tkm, nikada me u životu nije pustio na cesti, osim kada je jednom mehaničar zaboravio spojiti cijev od goriva do kraja pa smo stali nakon 10 minuta.
Uzmi u obzir da nosi cca 450 kg 24/7 i tako već 6-7g, nikada kvar, radi kao urica. Jedino sam sjedalo mijenjao jer se užasno pohabalo. Drugog sam prodao jednom stolaru i kaže nikada bolje vozilo.

Da ima veće Dacie Dokker, kupio bih ih iste sekunde, ovako imam jedan veći Ford Transit Custom gdje je u roku 3g obje poluosovine otišle...
X-Plosiv je offline   Reply With Quote