Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.07.2024., 14:30   #74483
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Uf uf ovaj intervju na indexu sa Maglom, grdo je za citati, da budem iskren nisam imao zeluca pratit stream.
Najbolji momenti:
Može li Mobileye isporučiti petu razinu?
Pejković: Mobileye nema takvu klasifikaciju. Kad su odobravana sredstva, prošli smo kroz stotine stranica, sve smo objasnili i tako je donesena odluka.

Možete li isporučiti auto pete razine autonomije?
Pejković: Mi smo sami sebi zakomplicirali život. Nismo trebali ulaziti u petu razinu, postoje nejasnoće oko toga. Mi razvijamo auto bez volana, bez pedala, bilo je jasno što trebamo isporučiti.

Sad vec postoje nejasnoce oko klasifikacije.....btj. ja cu se raniti. . Mislim da ni Magli nije svejedno, mislim da je svjestan da ce vrlo brzo klavircek zasvirati. Iako mi nije jasno zasto i dalje inzistira. Neka kaze nemozemo to napraviti, vracamo pare, gospojo Laura: mir mir mir, nitko nije kriv i to je to. Mozda se izvuce....

edit: jos par socnih detalja:

Pejković: Postoje neka ograničenja. Ima tu puno nekakvih stvari...

Jasna je razlika između četvrte i pete razine...
Rimac: Mi ćemo imati auto bez upravljanja čovjeka, uvijek će upravljati stroj.

To nije peta razina...
Pejković: Ulazimo u delikatne teme s jednim jasnim grafikonom. Peta autonomija ne treba voziti posvuda. Tu ima puno nekakvih detalja... Postoji dodatnih klasifikacija...

Rimac: Mi ćemo napraviti auto bez volana, papučice gasa i kočnice. Ako to nije ono što je u skladu s projektom, suočit ćemo se s posljedicama.

Pejković: Cijela ta priča da je peta razina osnova za što smo dobili novce je pogrešna. Mi smo obećali autonomnu uslugu po gradu Zagrebu.

edit2: Lik na ni jedno pitanje nije odgovorio, stvarno je fascinatan, stvarno ako je ikad bilo dileme da li ce ista od toga zazivjeti, sad je otklonio svaku sumnju. GG
Nisam gledao od samog početka, fulao sam prvih 15 minuta. Tekstualni prijenos ne može dočarati način na koji su izbjegavali direktno odgovoriti na pitanja. Ali treba im priznati, relativno dobro su se pripremili za ovo. Ali u par navrata su im bili živci pri kraju, pa su krenuli odgovarati tipa "Ajde vi napravite..." i "A što smo trebali...". Najbolji je bio spin kako je na prezentaciji bila greška što su krivo komunicirali domaćim medijima što su trebali vidjeti. Show