Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.07.2024., 14:22   #74481
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Javi dojmove. Prvenstveno buka na autocesti 120-150, potrosnja i udobnost, tvrdoca ovjesa, i cviljenje unutarnjih plastika. I meni je taj model upao u oko pa me zanima.
Budem, ali napravi probnu ako vec nisi. Meni je dala odgovore oko mnogih pitanja

Na mene je probna pustila dosta dobar dojam, voznja je bila grad i otvorena cesta do 100 km/h (ugasen radio i klima). Meni nije nimalo bio bucan naspram pezoa dizelasa. Nije ni blizu tvrd kao Golf sportsvan kojeg vozim doma, nije mekan i ne naginje se u kruznim tokovima kao Captur kojeg sam samo vozio probnu na istoj dionici. Captur je jako udoban auto, po meni osobno, jako dobra sjedala. Rekao bih da je S-cross neka sredina. Ono bitno, rupe ne lupaju po interijeru, priguseni su udarci, ne zvoni nista. Lik iz salona me zapravo natjerao da po toj losoj cesti prodjem 50 umjesto 30 na sat, jer sam automatski prikocio kao da vozim svoj auto. I jos preko pruznog prijelaza sam isao, srce me boljelo.

Ova buka na AC i mene iskreno zanima, cak sam bio dogovorio i drugu probnu da odemo na AC, ali na kraju sam odustao. Tjesim se da ne moze biti ni blizu tako lose kao sad u pezou sa panorama krovom. Na 130 je tesko pricati unutra. Vidim da se S-cross na tim brzinama vrti oko 2500 okretaja sto je skroz ok. Samo je pitanje tog vjetra.

Ono sto mene zapravo jako zanima su te novotarije koje su sad u autu, a nisam ih imao prilike dozivjeti/probati - crna kutija, kamera koja snima vozaca i speed limit warnings. Koliko ce to "problema" donijeti nama vozacima na duze staze, hoce li pomagati ili odmagati. Na probnoj sam imao model prije svibnja 2024, dakle prije tog updatea.

U svakom slucaju napisem neki update kad se upoznam s autom.