View Single Post
Staro 17.07.2024., 10:51   #1905
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Tako je...gorenje daje full 5 godina garancije na svoje kineske uređaje...upravo zbog toga sam ih objeručke prigrlio u svoje kućanstvo.
Ne znam kako to točno ide sa Gorenjem, ali ja sam prije 5 godina kupio perilicu suđa na kojoj piše "Made in Slovenia".
E sad, da li dobiju sve dijelove iz Kine pa ih tu samo sastave ili stvarno nekog vraga tu i proizvedu "iz nule" - nemam pojma.

U svakom slučaju su joj krenuli problemi (neke errore je bacala na random) taman pred istek garancije pa je išla u servis.
Sad radi ok, ali sam rekao da ako si mogu priuštiti - to će mi biti zadnji izlet u te jeftinije marke.

Probat ću se za većinu stvari i dalje držati skupljih serija iz Boscha i AEGa.
Kroz 30tak godina korištenja raznih uređaja - doslovno sam popravljao samo Gorenje, Electrolux, Candy, Whirlpool... Niti jedan uređaj od Boscha ili AEGa mi zasad nije radio probleme.
A da ne kažem da mi Bosch i AEG uređaji općenito uvijek bolje rade, em bolje peru em su manje bučni em stvarno djeluju solidnije sastavljeno.

Moguće da je samo stvar sreće/nesreće, ali statistika je u mom slučaju poprilično jasna.
I znam da bi kao AEG i Electrolux trebali biti više manje ista stvar ali kažem, meni se u praksi jednostavno nije tako pokazalo.
Igorr je offline   Reply With Quote