View Single Post
Staro 17.07.2024., 10:31   #10
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Frung Pregled postova
Čim tražiš full height karticu kao uvjet za povoljno kućište onda samo sruši običan tower.
Palo mi je na pamet, i zaista, inzenjerski si u pravu, ali ono, dusa bi me bolila da to moram raditi.

Citiraj:
Inače na pamet mi pada CoolerMaster Elite 110 kao nešto optimalnih gabarita za ovo što si opisao.
Eto, to mi izgleda bas fino i kulturno, samo vidim da nije bas dobavljivo...

Citiraj:
Ako full height nije obavezan, najpovoljnije je kupiti neki optiplex/thinkcentre 2. ili 3. Core generacije kad su još imali normalni ATX konektor na napajanju koje je unutra.
Tu imaš SFF i desktop varijante sa 2 ili 4 low profile expansion slota.
Slazem jos dva ARM workstationa, i moram se zajebavati s nabavkama GCN 4.0 AMD kartica preko Njuskala/EBaya (pro: nisu skupe; con: moram se zajebavati s Njuskalom/Ebayem) pa si ne zelim nesrecu trazenja kartica koje nisu full height.

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Silverstone Sugo 13, ne znam kolke su cijene u HR, obicno je 60ak eura.
https://www.silverstonetek.com/en/pr...-chassis/SG13/
E, ovo je top, i ako se da naci za ~60€, to ce biti premija!

Citiraj:
Sharkoon qb one - nesto manji i jeftiniji
Ovoga bas isto ne vidjam po nasim trgovinama (barem ovim plug&play velikima), ali eto, to je taj profil...

Citiraj:
Autor tux-scooby Pregled postova
Neki 3D print? Ako imas stl, znas da ti može svaki put biti dobavljivo kroz 24h?
Eh, kad ti se ja u 3D print kuzim ko Marica u krivi kurac. Imas neki primjer kako bi to trebalo izgledati? A i ne vjerujem da ce kostati malo...

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
100€ za komad pleha i bez napajanja je stvarno puno ali u DE je isto tako pa i skuplje, vjerojatno zbog brenda.
Pa mamu im jebem bezobraznu... Svasta.

Kul, proucim ovo, thx.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote