View Single Post
Staro 15.07.2024., 12:21   #104
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Imam Purifier 4 Lite već godinu i pol skoro. Za sada radi OK. Nije razvio neke zvukove i sve je funkcionalno. U auto modu je stalno. Imam još jedan PM2.5 detektor. Oba pokazuju vrlo slične vrijednosti.

Uzeo sam taj jer:

* jeftiniji je a ništa puno manji.

* lako se čisti. Pristup filteru je od gore pa ga ne moram stalno pomicati i izvoditi akrobacije da bi otvorio zadnji poklopac i usisao filter od prašine.

* ima vanjski adapter pa ako krepa lako stavim drugi

Sad ljeti je besposlen osim ako ženi nešto zagori u kuhinji, onda poludi Ne puši se kod mene. Kada otvorim prozor onda osjetim kako mi je zrak vani težak i smrdi. On to riješi kroz cca sat vremena na najslabijem.

Po zimi zrak bude loš od susjeda koji pale drva, ložu, PET boce, gume… tada baš dolazi do izražaja.

Ovu zimu me probudio. Počeo je puhati kao lud i pokazivati nikada veće vrijednosti na displayu. Netko je u kvartu po noći zapalio plastične kontejnere plastike pa se kontaminacija provukla u stan. Da nije bilo njega naša pluća bi to filtrirala u snu :-o

Vidim da je jeftiniji. Jel upariv s aplikacijom? Vidim da ovaj skuplji veću količinu zraka i površine podržava.