Citiraj:
Autor bertone
A bem mu sve, pa pred salon sam im se dovezao u Seatu  ... ovaj moj ćelavi je bio bez naočala tak da ostaje samo natjecanje ili to što sam došao u majici, donjem dijelu trenirke i tenisicama.
|
Haha moguće 😁
Ja sam već od početka 2023. gledao nešto novo tj. veće za obitelj da riješim Ibizu FR. I taman u 3. mjesecu vidim reklama za Ibizu FR za 40 godina, a moja bila za 30. godišnjicu.
Iza posla upadnem u salon i rekoh Ibiza me nagnala da vidim nešto veće i napokon dođem u salon.
Došao drugi put sa ženom na probu.
Bila je plava Ateca Style 2.0 TDI u salonu odmah, ali za tu su rekli da cijena koja je tamo spuštena i da nema pregovora. OK rekoh.
FR s DSG i 1.5 TSI dosta para po meni čak i s popustom.
Rekoh, gle, ne žuri mi se, imam drugi auto za po gradu. I onda je lik rekao hoćeš Formentora, dajemo 10% popusta jer dolazi novi uskoro. Rekoh, neću, skučen je iza i da je bio kad sam bio klinac kad sam uzeo Ibizu FR, uzeo bih ga.
I na kraju pošto sam probao i Leona FR SpT, ponudi mi Leona dizel Style s 2.0 TDI i DSG i Cupru Leona SpT 2.0 TSI sa 190 KS.
I na kraju piknem tu Cupru jer je popust bio dobar da je čak ispala nešto sitno manje nego Leon čađara i jeftinije od Atece FR 1.5 TSI DSG.
Nisam htio tu plavu dizel Atecu jer se ipak naginje kad bi picio solo nešto više nego bi htio i nije bila FR, a navikao na tu opremu.
Tako da je Cupra bila logičan izbor.
Puno prostora, dosta snage i auto koji se ne naginje kad ga stisneš u zavojima.
Probna vožnja i dok smo sjeli s njim sve skupa sat i pol cca i tijekom idućeg tjedna odvezao Cupru.
Ako koga slučajno zanima, jedino što me iritira na tom autu je previše toga na tač, ostalo sve tip top tj. kako sam očekivao nakon 8 godina vožnje u malom sportašu iz iste obitelji 👍
Sent from my SM-S911B using Tapatalk