Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.07.2024., 17:40   #74355
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Da mi je znati samo tko je bio...
Ako nije bio jedan malo stariji, ćelavi gospodin, onda me ne čudi jer su ostalo sve klinci tamo.

Zubak imaš i u Kraljevcu pa baci oko i tamo.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Krajem ožujka sam bio u Porsche Zagreb Jankomir sa mišlju da kupim Atecu 1,5 TSI,... ne znam da li su prodavači taj dan imali natjecanje tko će prije istjerati kupca iz prodajnog salona, ali krupni ćelavi lik koji se (nakon 10 minuta što sam ušao u salon) bezvoljno dokotrljao do mene je sigurno osvojio jedno od prva tri mjesta, ja pitam jedno - on odgovara drugo, ja kažem neću dizela - on nudi dizela, ma katastrofa,... uglavnom, sjeo sam u auto i otišao u Grand Auto i kupio Kugu za deset minuta.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
A lol, i ja sam prije par tjedana usao u vw salon u puli. Malo je reci da me nisu ni skuzili, troje sam pitao pomoc... Istina, bio sam u japankama taj dan, ali daj me nemoj!

Znači to je problem, nisam u PZ jankomir došao u odijelu, u pratnji nisam imao premladu plavušu s prekratkom haljinom i nisam im se obraćao na TI,... jbg, da sam prije znao

EDIT:
Usput, kaj se tiče Porschea Pula, to su posebni specijalci. prošle godine odem u mjesto blizu Pule na godišnji i putem mi krepa akumulator, aj upalimo nekako auto i dođem do apartmana i odmah nazovem Porsche Pula da dogovorim zamjenu akumulatora, teta s druge strane linije veli može i da mi termin za tri tjedana

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 14.07.2024. u 20:15.
bertone je offline   Reply With Quote