View Single Post
Staro 12.07.2024., 22:20   #246
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Flegma Pregled postova
Eto i odmah prvih problema, naime kad stream upalim (twitch), svakih 10 minuta dobijem reconnect. Ako ne pukne u prvih 10 minuta, onda pukne na 20oj ili 30oj minuti. Nisam nikad dalje 30 min prosa. U isto vrijeme Discord share ne pukne, ping prema osmicama je konstantno 15-16ms, internet funkcionora, samo stream pukne.

Za test sam napravija i svoj RTMP server na Hetzneru u njemackoj, na njega pukne jos prije, a i koristio sam Restream.io (on puca isto kao sami Twitch).

Rijesenje za sada - imam u A1 jednu virtualku na kojoj vrtim Wireguard i kad sam spojen na taj VPN, sve ide normalno, bez pucanja.

Pitanje: kako to uopće objasnit nekome u tehnickoj sluzbi? Da se trudim uopce ili je to do rutera pa cu s ovim CWWK cudom to rijesiti?
Da bi se ikakva njihova pomoć mogla očekivati, mora dolaziti do vidljivih prekida veze u logu routera, ako to ne vide za njih je sve ok,
čak ako iziđe tehničar koji nije zaposlenik a1 firme nego vanjske firme osim zamjene routera više ne možeš očekivati i poslije toga si opet na istom,
ako si friško priključen moguće je da ti t-com pustio preslab signal pa možeš tražiti mjerenje signala, ali to mora tehničar izmjeriti prije onta,
to je bar kod mene dovodilo do pucanja veze,
određeni lag veze od par sek je kriv a1 dns server i s obzirom na zaključanost routera,taj dio možeš jedino ispraviti kupnjom vlastitog routera,
bilo koji AX ruter sa mogučnošću postavljanja vlan id-a je miljama bolji od iskratela, sve drugo ti je gubljenje vremena i živaca

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 12.07.2024. u 23:27. Razlog: Počni pisati razumljivo i sa svom interpukcijom, dosadilo mi je ispravljati
skalar je offline   Reply With Quote