folder guard
deca... ja sam ovdje novi, ali kužim da se vi volite kačiti. to se može riješiti samo batinama.  a sad prestanite kenjat i odgovorite čovjeku ! :clap:
dakle, NTFS blablabla i blablabla stoji, ali iz načina na koji je postavljeno pitanje da se primjetiti da korisnik nije baš totalno napredan, te da njega ne interesiraju cake pojedinog file systema. dakle, ako sam dobro shvatio rješenje njegovih problema je Folder Guard - mali turbo-moćan program za koji se krek može naći gotovo svagdje (gulp... izletilo mi).
ako se varam, onda slušaj ove manijake kak se prepucavaju jer mi se fakat neda objašnjavati NTFS (BTW... možda ti ovo što ti oni napričaju neće raditi jer MOŽDA govore o različitoj verziji NTFS-a.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|