View Single Post
Staro 08.03.2006., 13:28   #14
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor psf[i]-[Tomek]
Hoćeš da ti ja donesem nož ili imaš svoj? Čoveće na temelju čega ti temeljiš statističke podatke o prodaji i zastupljenosti Intela na tržištu? Na temelju postova pod konfiguracijama možda? Ma ne; na temelju tvojih poznanstava jer ti znaš 6 milijardi ljudi pa znaš ko je kaj kupil...

Intel se 100% u hrvata bolje prodaje nego AMD. To kaj nas 100 na forumu "fura" AMD-jce ne znači da Intela niko ne kupuje... Ja osobno nisam čul ni za jednu jedinu firmu/ustanovu koja je kupila AMD konfiguraciju... Kod stare na poslu cca 20 konfi (ovogodišnjih i prošlogodišnjih) Celeri i Pentiumi, FAX 40 NOVIH gotovih ASUS-ovih računala sa Pentiumima (100% je ista situacija i u ostalim institucijama takvog tipa)...
Moja firma ima 7 racunala za rad i 5 u našoj školi i samo dva imaju intelove procesore i to dva stara, sva nova su AMD. Tako da manje sranja... A na čemu ti temeljiš svoje statistike na opsežnim istraživanjima koje si proveo sa agencijom Puls? PONAVLJAM ovdje se govori o zadnjih 7 tjedana i ne znam zašto bi to bio netočan podatak.