Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.07.2024., 15:47   #74297
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Nemaš brige ako imaš viške vremena

Frend je imao S i uzeo nedavno 3, put na more (po ljeti) mu traje puno duže i puno više jedu i piju
Ne znam gdje frend putuje na more (i odakle) ali mi idemo zagreb - šibenik. Išli smo sada prije tjedan dana novom trojkom. Krenuli sa 100%, imali jedno stajanje u zadru na 5-10 minuta i došli u Šibenik s 20%.

Do Šibenika imaš 3 superchargera - Karlovac, Otočac i Zadar. Možeš odabrati bilo koji od ta 3 na kojem ćeš stati.
Ako ideš do Splita ili nekih od otoka iz splitske luke, imaš još i supercharger kod Dugopolja. Imaš sada i dosta elen-ovih punionica po stajalištima koje su često slobodne (iako su samo 50kW ali ako ti fali 20-30% to je max 20min stajanje). Imaš i nove 350+kW Ionity punionice kod Gospića i Zadra. Punjenje (trenutno) nije problem, vidjet ćemo kako će biti u udarnim terminima krajem 7./početkom 8. mjeseca ali situacija je sigurno bolja nego što je bila prošle godine.

Gdje god da dođeš na destinaciju prištekaš se (u najmanju ruku) na običnu šuko utičnicu, smanjiš brzinu punjenja na 1,3kW da ne iskoče osigurači domaćinima i auto se lagano puni kroz tvoj odmor.

Stvarno nije drama druga stvar je ako ideš u srbiju ili bosnu, onda radije uzmem rentacar ili posudim auto od nekoga.

Zadnje izmijenjeno od: bigAdvance. 11.07.2024. u 15:56.
bigAdvance je offline   Reply With Quote