Citiraj:
Autor Nikky
Odavno govorim da se isplati uložiti u te malce sa 4x / 6x Intel mrežne za gl. router,
CWWK je jedan od originalnih proizvođača takvih igračaka,
pametno je odmah u kompletu uzeti i ram eventualno i M.2 ssd,
ova ponuda sa linka izgleda malo skuplja, možda se varam jer cijene stalno divljaju gore / dole.
WiFi se riješi sa drugim "gotovim" uređajima ovisno o potrebama, mogućnostima.
Nezgodan detalj cijele priče je da treba dodatno potrošiti vrijeme, naučiti šta i kako ..... nije za one koji očekuju dva klika i eto radi.
Svakako pogledati savjete kako podesiti firewall, isključiti nepotrebno tj. opcije koje ne koristite.
Dodatno, kad crkne morate se sami snalaziti, prepoznati šta se dešava, imati alternativu .....
|
Da, lakše mi je uzet s diskom i ramom, mada imam nešto rama i manjih nvmeova po ladicama (iz starih laptopa).
Prijatelj doma (i na poslu) ima slozenu slicnu kombinaciju i baš mi je jučer pokazivao, pa sam tako i došao do CWWK ovog cuda.
Mislim da je ovo malko skuplje jer je nova ploca (ima i jeftinijih varijanti, ali radje cu platit malo vise pa dulje bit bezbrizan), a za bekap cu imat rPI+OpenWRT (posto doma imam par rpijeva viska koji mogu posluzit).
WiFi sam planirao ubost m2 malu karticu iz nekog laptopa, a i uprav trazim U7 Pro za naruciti.