A probat cemo, nista mu ne bude od tjedan dana s octom, pa kasnije probam i frosh. Ako zbog toga krepa, onda cemo znati s cim imamo (ili ne zelimo imati) posla.
Citiraj:
Autor Moshus
Također, šta je još potrebno uzeti uz sami uređaj? filtere, vrećice, neke rezervne dijelove koji odlaze itd?
Podloga su uglavnom parket i pločice uz jedan manji tepih (niski sa jako malim dlačicama) i naravno pas sa svojim dlakama.
|
Ovo je lista za x10 sto se mijenja i koliko cca traje. Uzeo sam si dodatno sve potrosno s te liste pa svako 10ak dana promjenim, a prljavo operem. Filter je papirnati pa se susi cijeli dan sto je nezgodno, mopove operem s detrdzentom itd. Cetke cekaju u zalihi, njih ne rotiram. Takodjer taj brush guard od glavnog rollera ima gumirani lip koji je bas mekan pa se valjda i to haba kada se usisavac penje po tepicima, pragovima i sl. Zasad izgleda ko nov.
https://i.imgur.com/cs0RLMR.png
Trenutno je na 38 radnih sati / 1800 m2 (mjesec i pol otkad sam dobio zamjenskog)
Iako imamo identicnu konfiguraciju podova, ne znam bi li ga preporucio za psa koji se puno linja. Ako ti nije mrsko provjeravati roller svakih nekoliko dana, onda bi trebao biti ok. Zna se nakupiti tih dlaka na osovinamas ro se bas i ne vidi dok ne otvoris. Za dlake kazu da je ipak bolji gumeni roller. Onaj anti tangle mehanizam na x10 se nije bas pokazao. Da su ostri nozevi bio bi sigurno efikasniji.