View Single Post
Staro 10.07.2024., 13:12   #1400
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Kod mene evo skoro 2 godine Roborock S7 MaxV radi bez problema sa octom.

Prije toga još i duže S6 MaxV, koji evo sad bez problema služi novog vlasnika.
*Doduše kod njega sam direkt trpao u njegov mali tank jer nije imao bazu.

Tako da ne znam što bi rekao, ako nešto lošeg i radi - ja do sad nisam primjetio.
Iskreno mislim da će ti se prije zaštopati od kamenca one njihove male cijevi i izlazi za vodu na samom usisavaču nego što će taj ocat naštetiti.

Citiraj:
Autor Moshus Pregled postova
stalkam već neko vrijeme ovu temu jer došlo je vrijeme da i ja uzmem nekog robota jer mi je više pun k psećih dlaka. imam dvojbu između roborock s8+ i eufy x10 pro. šta je na kraju best buy od toga dvoje?
nekako prema vašim iskustvima više naginjem na roborock, a i čini mi se da je nekako pouzdaniji obzirom na to da se eufy tek nedavno pojavio.

Također, šta je još potrebno uzeti uz sami uređaj? filtere, vrećice, neke rezervne dijelove koji odlaze itd?

Podloga su uglavnom parket i pločice uz jedan manji tepih (niski sa jako malim dlačicama) i naravno pas sa svojim dlakama.
Pogledaj si još i Roborock Q Revo MaxV, mislim da bi ti to još bio i najbolji best buy.
Za prvu ruku ne moraš ništa uzeti uz uređaj jer sve dobiješ s njim, nerijetko i neke rezervne stvari (dodatnu vrećicu za bazu, možda rezervni filter itd.).
Igorr je offline   Reply With Quote