Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.07.2024., 12:57   #74264
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Mene fasciniraju službe vani. Kad sam išao u Slovenske Konjice, po lokalnoj cesti, taman naidem na nesreću koja je bila koji minutu prije, niš strašno, lik u zavoju prešao na suprotnu stranu, bočno oderao drugog, i svaki završio sa strane na travi. Milsim da nije bilo teže ozlijeđenih. Već su stigli vatrogasci, i to 2 velika kamiona, dva manja auta i vatrogasni Hummer, sve zblokirali, nitko nemože nikud. Pa dolazila na dva puta dvoja kola hitne. Nakon 2 sata čekanja u koloni, dolazi policija, sve lagano, ležerno napravili, dakle ukupno 3 sata zastoj za niš posebno od nezgode.

Isto.prije par godina prema Salzburgu, na autocesti, naiđeš na kolonu, ništa ispred ne vidiš kilometrima, tko je što je.
Nakon 3 sata dolazi policajac na motoru, sada već kolona bila valjda 20km. Pa su polako aute vraćali po zaustavnoj nazad do prvog izlaza.
U povratku sam prošao i vidio da su još službe bile vani, al promet pušten, neko slijetanje u ogradu, auto čak bio u voznom stanju, a 3 hitne i 5 vatrogasnih kola