View Single Post
Staro 10.07.2024., 11:40   #1396
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
...
- praznim prljavu vodu cesce, 3-4 puta tjedno jer se usmrdi. Ne smrdi na van, ali smrdi kad se otvori posuda
...
E da @xlr, zaboravio sam ti ovo komentirati - nisam imao taj problem sa Roborock S7 MaxV ultra, ali ja bi svaki put kad bi stavljao čistu vodu stavio i malo alkoholnog octa.
Znači doslovno bi u spremnik vode stavio do pola deca alkoholnog octa i onda ostatak spremnika napunio sa vodom.

Ukratko:
- usisavač još bolje opere pod sa tom mješavinom nego samo sa vodom
- puno je manja šansa (skoro nikakva) da ti se pumpe za vodu zaštopaju od kamenca jer to alkoholni ocat konstantno drži pod kontrolom
- spremnik za prljavu vodu će ti dosta manje smrditi jer alkoholni ocat valjda pobije većinu tih bakterija i gljivica koje indirektno uzrokuju smrad

Citiraj:
Autor RainZG Pregled postova
Svi problemi su cisti common sense imho.
No shit da ce se dlake zapetljati na pokretnim dijelovima.
Cat litter test, kaj je lik izbacio pola kile toga na pod pa se napunilo?

Ono sto ja gledam kod testova - kakav je kod usisavanja, koliko pokupi toga, kakav je mop.
Bacim oko na petljanje dlaka, ali mi to nije presudno jer nema sanse da ce se napraviti totalno bullet proof rijesenje za to.

Ok, tko nikada nije imao robotski usisavac tako neke stvari su mu mozda nove, ja ga imam doma od cca 2011te/2012te, krenuo sa iRobotom i kuca mi je jedno 15x uredniji od ovoga sto je on prikazao po pitanju kablova i slicnih sranja na podu kojima nije mjesto na podu pa neke stvari jednostavno preskacem koje su meni nebitne.

Ali svako zna sto je njemu bitno i sto mu treba, npr multifloor je meni nebitan, nekome moze biti apsolutni must have.
Usisavanje tepiha - nemam niti jedan tepih u kuci

itd itd itd

Ali ono najbolje od svega je, kupis preko neta, isprobas, nisi zadovoljan, vratis u roku 2 tjedna i miran si
Poprilično isto iskustvo kao i ti, te poprilično isto gledanje na sve te stvari
Bitno je da ti uređaj radi za tvoj real life scenario, sve ostalo je stvarno nebitno.

Osobno imam dotičan uređaj i mogu reći da ništa od tih problema nisam imao...
Ali ako su kolegi bitne stvari iz tih consa (i može naći uređaj koji nema te conse) i ne želi riskirati - neka preskoči dotičan uređaj i to je to.
Igorr je offline   Reply With Quote