kod mene na početku usluge(znaći prije zakona o vlastitoj opremi) a1 preko ht infre user i pass sam dobio na prvi poziv,sa vlan id bilo malo teže ali nakon nekih 5 poziva dobio sam i njih ispravne,izbacio iskratel stavio svoj tplink i sve radi internet i televizija rade besprijekorno,nedavno mi je susjeda prelazila sa kablovske infre na optiku i mogu reći u usporedbi sa firmwerom na mojem iskratelu njen je zaključan dokraja ,taj novi firmware
osim wi-fia user pass mjenjat nemožeš baš ništa,i za bilo kakvo ozbiljnije korištenje interneta neophodan je vlastiti router bridge i dalje kažu nema opcije ali u tu tvrdnju baš ne vjerujem prije će biti da oni nedopuštaju vlasito postavljanje dns isto više nema doduše na mojem je bila opcija ali i dalje koristio a1 dns,razlog zašto to rade mi stvarno stoji u zvjezdama,iskratel je dobar upravo za ono za što ga koristi susjeda 2 televizora tu i tamo youtube i nebuni se za bilo što jače neophodan je vlastiti router.
p.s.od tehničke podrške -neću reći da nema ljudi koji će učiniti sve da pomognu ,ali su u manjini-i sve ovisi koga dobiješ na telefon,bez gubljenja živaca osim ako imaš ogrumnu sreću da na prvu naletiš na ove prve -neide