Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.07.2024., 11:19   #74239
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Kaze lik kojem su mu za poskupljenje hrane krive zene koje vise ne rade na polju. Meni stvarno nije jasno da li se vi pravite glupi ko kurac ili ste stvarno otisli na kvasinu. Ovdje se ne tvrdi da se ekipa ubacuje drugim brzim vozacima u ljevu traku i onda da ih se stopa. Ovdje je rijec o tome da krenes u preticanje kamiona npr, u ljevoj traci nema nikoga i onda kad se zapocne preticanje doleti krkan sa 150-200 i onda bi taj covjek koji pretice uredno 130 km/h trebao kociti na 90/100 i ubaciti se medju kamione da propusti krkana. A to kao nije ugrozavanje sebe i ove ekipe u desnoj kome se ubacujemo. Dajte koji vam je k ? Za ovog medvjeda se ne cudim ali Momi ti si koliko toliko bio normalan

Ne znam s kime se svađaš, o čemu pričaš i o kakvoj hrani pričaš??

Govorimo o tome da netko glumi policajca u civilu pa blokira lijevu traku ili još gore zaustavnu. Govorimo o tome da netko krene u pretjecanje i boli ga kuki što mu netko doletava u lijevoj traci.

Naravno da se to ne odnosi na slučaj ako doleti netko koga nije bilo u retrovizorima kada si započeo pretjecanje.