Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
A bože mili, u svakom zakonu piše da je vozač dužan prilagoditi brzinu uvjetima na cesti.
Bila to kiša, snijeg, sunce, spori vozač ispred tebe.
Ako si iza nekoga, dužan si prilagoditi brzinu i prestignuti to vozilo kad je to sigurno za sve sudionike u prometu.
Hrvatska nema autobahn, shvatite. dopušteno je 130 km/h, sve preko je protuzakonito.
Drugo je što vi mislite da vaše auto može bolje, brže, jače.
Kao i onaj tip koji vozi svoj bmw sa 2-3 mm mesa na gumama, svatko je poseban i zna najbolje.
Još da počnete razmišljati o drugim vozačima, a ne samo na sebe, čuda bi se desila. 
|
to sto je dopusteno 130 ne znaci da se pojedinci mogu voziti u lijevoj traci 130 i ne propustat one koji se voze 140-150-160 pa i brze.
pojedinci izadu na autocestu jednom godisnje kad idu na more i onda glume šerife po AC i provode zakone.
ne podrzavam divljanje niti voznju zaustavnom trakom. ali ako netko smatra da onaj drugi krsi zakon neka ga snimi i posalje na mup aplikaciju. jednostavno je.
jednom sam "blokirao" jednog slovenca na izlazu demerje jer je htio preko zaustavne brze doci do naplate. blicao mi je, mahao, trubio. u jednom trenu sam odustao i shvatio da mi to ne treba. jer ce on svejedno pronaci nacin kak ce se provuc. i prosao me je. ali je sleper ispred mene 2-3 auta napravio to isto i nije ga pustio. njemu nije trubio nego se vozio za znjim.