View Single Post
Staro 09.07.2024., 10:47   #1386
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
To je bas zero maintenance!
Skoro pa je
Još da riješe da nema vrećica nego da izbaci sve to skupa s prljavom vodom u odvod... doduše onda bi se vjerojatno bunio da se zna cijev zaštopati

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mane:
Eufy je nesto grdo zajebao s optimiziranjem rute kada se koristi edge hugging (pranje rubova soba). Tocno se sjecam kad sam ga dobio radio je odlicno i po spagi, onda je poceo zajebavati, pa se igrom slucaja pokvario, dobio sam novi i taj se jednako lose ponasa. Tocno su nesto zajebali i sad da bi normalno ocistio sobe moram taj feature ugasiti.

Kako to izgleda u praksi (ignorirajte razliku u opranoj povrsini, razmjestio sam namjestaj pa je danas "manja" soba)
https://imgur.com/a/OCq8ekk
Hm, da... ali gle, bar je software koji se da lako srediti s novim updateom.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Kakvi su vam sa petljanjem dlaka oko rolera? Imaju li neki svoj detangling sustav ili morate rukom čistit dlake?
Što kaže Jelc, na valjcima ništa, na osovinama se evo nakon 2 mjeseca nešto sitno namotalo ali to je to.
Imam dugokosu ženu i kratkodlakog psa, ako ti treba neka usporedba sa tvojim ukućanima.
Igorr je offline   Reply With Quote