Citiraj:
Autor 1v@n
Svuda je kažnjiva, nitko ne kažnjava
Ja sam se mentalno preporodio u prometu ovdje.
Kamo god ideš, nula stresa, kako bi i trebalo biti.
Nema postotaka preko ograničenja, nema divljanja, nema idiota koji blendaju i trube.
Oćeš divljati, slobodno. Prvi koji te snimi na dashcamu te šalje policiji bez da trepne jer ugrožavaš sigurnost svih u prometu.
A onda ti je policija i najmanji problem, dobit ćeš bodove i kaznu, a to znači ogroman skok u cijeni osiguranja.
Pa još ako voziš neki iz rizične skupine auta (prema statistici), opale te po džepu tako da ti više ne pada na pamet.
Na autocesti je ograničenje 70 (110 kmh). 70 se vozi i Ferrari SF90, 70 se vozi i kamion s prikolicom. Nema naglih kočenja i promjena smjera. Vožnja može biti sasvim opuštajuća
|
This. Totalni preporod. Gust mi se voziti i biti pjesak u prometu kako se ekipa kulturno vozi. Ogranicenja se postuju i sve je nekako laganini bez stresa/trubljenja. U ulici gdje mala ide u skolu je 30 ogranicenje, bas prije par dana se lik malo brze provozao, nekih 40ak po procjeni, bome je bila rekacija ekipe vidi krkana
Jucer isto situacija: mala stoji metar od zebre i ceka mene i malog na romobilu, mi jedno 10 m iza, lik uredno u autu ceka da svi prodjemo. Jos se pozurim da me ne ceka dugo i mahnem hvala stari.
Na autoputu sam svaki tjedan, e to je tek gust. Ogranicenje 130 ja se vozim 120 u desnoj, iza mene neka carrera odluci krenuti u preticanje i dok mi je dosla paralelno samnom dodje ogranicenje na 100.Ja usporim na 100, bilo je jos par auta iza carrere i oni se odmah vrate u desnu i carrera uspori na jedno 105 i tako me prolazi. Malo sam onda jos usporio da me brze prodje i nakon toga se vrati u desnu. Iako po meni malo pretjerano mogao je brze zavrsiti preticanje ali ogranicenje je ogranicenje. I to nije situacija koja se jedanput dogodila. Malo malo se to dogodi, s obzirom na ceste promjene 100/130 kmh dionice.