@tomek - i ja sam za ovo, također. iznad 120 km/h je sve više/previše
@quazar912 - ček, pa viđam svakakve pick upove na cesti i ovih dana, da imaju taj aluminijski branik, kako sprijeda, tako i straga - bilo bi zanimljivo viditi nekakvu statistiku prometnih nesreća unazad 20-ak godina, ali ja mislim da se generalno sve to smanjilo, što zbog sigurnijih vozila, tako i zbog boljih cesta
@coconut - zašto si ugasio obje sigurnosne mjere? ja to na svojem vozilu nemam, ali bih volio imati, taj line assist sam koristio dvaput u rent a caru, i fenomenalna je stvar - kako funkcionira za umor to?
@Wolverine - da, nisam imao pojma da se to zovu "rogovi" ilitiga "bull bar", čak i vidim na nabava.net da ih ima kupiti za svakakva vozila - znači to je illegalno ugrađivati na vozilo? osim da ne sačuva pješaka od naleta, za šta to inače služi? meni izgleda nekakav pick up sto puta moćnije s time... što se tiče ovih F-ova, nikad u životu nisam vidio nijedan, niti ne znam ako ih uopće ima u EU ovdje kod nas (?), ali zato ranger (raptore), hiluxe i ostale viđam svakodnevno, mislim da bi mi jedan takav auto sjeo kao budali šamar... i mislim da je vožnja u njemu općenito sigurnija, nego u nekakvom običnom kompaktu, tako da po meni nije samo za "građevinarske radove"
@lowrider - biti će i crnih kutija u vozilima? kao da se pokušava polako s vremenom, nešto šta već postoji u zrakoplovstvu "ugurati" i u aute na cestama (autopilot, elektronika, sada ovo, tako mi to djeluje)
@gil - slažem se s tobom, masu puta mi se na ipsilonu desi, ja pretičem u lijevoj traci npr. nekoliko kamiona ili sporih auta odjednom, od nigdje se stvori neko živčan s brzinom 500 km/h i blica mi, daje lijevi žmigavac, a ja se ne mogu pomaknuti, barem još nekoliko sekundi nigdje u desnu traku - kao da i on to sam ne vidi?
@bertone - ironija, ali mislim da si u pravu, puno puta razmišljam kada vozim kiju 140 km/h i počne onako sva podrhtavati i tresi se di žurim toliko? dođe mi iz guzice u glavu, zapravo ne žurim nikamo, isti mi k dali ću doći 5 min prije ili kasnije i spustim se na 110-120 km/h - a osjećaj sigurnosti je nebo i zemlja tada
@1v@n - o kojim sve zemljama govoriš? ja to podržavam, mislim da sam gledao neki dokumentarac o švedskoj, ako im stoji tabla 50 - SVI voze 50, ako im piše 80 - SVI voze 80 - i nema nikakvih problema, a o dashcamu i nabavci nešto preko ALIJE, razmišljam i ja već neko vrijeme