Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.07.2024., 20:18   #74196
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Žena ti je u pravu, da voziš 100 km/h koliko voze i kamioni ispred tebe, od KA do ZG bi došao možda 15-ak minuta kasnije, a ne bi morao stalno mijenjati trake
Je, ali u pravilu najcesce kasnimo because zena je duze srkala kavu na ravnoj gori i dete se vise htjelo istrcavati na draganicu i imali smo guzvu oko rijeke i opet neki kurac rade na ipsilonu, you name it. Zadnjih dva puta smo iz Pu krenuli za Zg u 7 i stigli pet minuta prije termina - u 11.25 ubij me njezno!

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova

Mozda bi moro mijenjat zenu?
Takva se ne radja dvaput Ne mozes s njom, ne mozes bez nje!

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Znatno stresnije po meni, jako brzo me kod povećane gužve na autoputu umori prilagođavanje svačijoj brzini, jedan vozi 118km/h, pređeš njega ide kamion s 90km/h, ispred kamiona netko vozi 105km/h...apsolutno neprestano korigiranje brzine, čekanje da se u lijevoj traci pojavi mjesto za preticanje..U isto vrijeme u lijevoj traci ekipa udara 130-140km/h i svima ok, radije se vozim u takvoj povorci.
Aaaa to da, apsolutno se slazem. Odmaram se od Pule do Karlovca, pogotovo van sezone. Onda me ta zadnja dionica dokrajci. Zato je lakse kad idem doma, prvo stres, a onda cilanje