Citiraj:
Autor bertone
Žena ti je u pravu, da voziš 100 km/h koliko voze i kamioni ispred tebe, od KA do ZG bi došao možda 15-ak minuta kasnije, a ne bi morao stalno mijenjati trake 
|
Je, ali u pravilu najcesce kasnimo because zena je duze srkala kavu na ravnoj gori i dete se vise htjelo istrcavati na draganicu i imali smo guzvu oko rijeke i opet neki kurac rade na ipsilonu, you name it. Zadnjih dva puta smo iz Pu krenuli za Zg u 7 i stigli pet minuta prije termina - u 11.25

ubij me njezno!
Citiraj:
Autor calypso
Mozda bi moro mijenjat zenu? 
|
Takva se ne radja dvaput

Ne mozes s njom, ne mozes bez nje!
Citiraj:
Autor zkljaja
Znatno stresnije po meni, jako brzo me kod povećane gužve na autoputu umori prilagođavanje svačijoj brzini, jedan vozi 118km/h, pređeš njega ide kamion s 90km/h, ispred kamiona netko vozi 105km/h...apsolutno neprestano korigiranje brzine, čekanje da se u lijevoj traci pojavi mjesto za preticanje..U isto vrijeme u lijevoj traci ekipa udara 130-140km/h i svima ok, radije se vozim u takvoj povorci.
|
Aaaa to da, apsolutno se slazem. Odmaram se od Pule do Karlovca, pogotovo van sezone. Onda me ta zadnja dionica dokrajci. Zato je lakse kad idem doma, prvo stres, a onda cilanje