To je bas zero maintenance!
X10 s druge strane:
- ocistim ga svakih 10ak, a trebalo bi svakih par tjedana nema dvojbe. Promjenim mu filter i padove i operem od prljavstine koliko mogu. Dlake se tu i tamo ulove na cetku, nema ih bas puno, ali tu su
- vodu punim barem jednom tjedno, nerijetko i dvaput tjedno (svaki dan operem nesto s njim)
- praznim prljavu vodu cesce, 3-4 puta tjedno jer se usmrdi. Ne smrdi na van, ali smrdi kad se otvori posuda
- vrecica mi traje ajmo reci 2,5mj. Puna je oko 2/3, ali pocne imati miris kod samopraznjenja, kao stara vrecica usisavaca i to mi je znak da je mijenjam. Tek sad sam prvu vrecicu mijenjao. To mi je cak ok.
Mane:
Eufy je nesto grdo zajebao s optimiziranjem rute kada se koristi edge hugging (pranje rubova soba). Tocno se sjecam kad sam ga dobio radio je odlicno i po spagi, onda je poceo zajebavati, pa se igrom slucaja pokvario, dobio sam novi i taj se jednako lose ponasa. Tocno su nesto zajebali i sad da bi normalno ocistio sobe moram taj feature ugasiti.
Kako to izgleda u praksi (ignorirajte razliku u opranoj povrsini, razmjestio sam namjestaj pa je danas "manja" soba)
https://imgur.com/a/OCq8ekk