Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.07.2024., 17:37   #74183
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mene nekad zena pita zasto toliko cesto mijenjam traku kad idemo Karlovac -Zg. Da je njoj to horor i rizicno i strah je tih kamiona... Kazem joj "jer vozim hebenih 130-135 po znakovima inace bi mi srala zasto prebrzo vozim". I onda vozim takav slalom, predjem x kamiona sa 140-150 pa se vratim u desnu kad mi se netko zalijepi, cekam cekam cekam da se izreda njih xy koji idu brze od mene, pa opet nazad u lijevu preci jos x kamiona i tako cijelo vrijeme. Meni je to stresnije nego voziti malo iznad ogranicenja i pratiti ekipu u lijevoj tih xy km.

Mene recimo dosta hebe zena, ne zakoni i znakovi
Ja sam na 150-160km/h na tempomatu 90% vremena, nikad problema. Ako ide netko s više od mene, mičem se, bio jedan ili 11 kamiona desno, maknem se, usporim ako treba, idemo dalje.

Ovo 130 i preticanje kolone kamiona, jer netko iza mene krši zakon, meni za rubriku "vjerovali ili ne".

Zato se stvaraju kolone ZG-KA, jer svi na lijevu i maži 120km/h.

Nedugo sam u SLO vidio ženu u šezdesetim godinama koja dobrih 5 min nije primjetila Hitnu s rotacijama i sirenama na guzici. Ona u lijevu traku, 120km/h i ne vidi živog boga. 5 min tako.
Mommistake je offline   Reply With Quote