Tema: 3D printeri
View Single Post
Staro 08.07.2024., 15:41   #283
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Da, definitivno nije digao nozzle.

Ne bih ponovno baš taj kod, ovo sam nabrzinu trebao jedan spool i odabrao taj full ispunjeni jer se brže printao nego onaj rupičasti. Zanimljivo da je na obje polovice spoola zaribao na istom mjestu.

Čekam da mi naleti neki manji print gdje se to događa negdje na početku pa da ga onda ulovim točno gdje je. Ulovio sam ga na još jednom printu točno na kojoj je liniji g-code krenuo, ali to je bilo nakon sat i pol printanja...
Milijardu i pol parametara, tko će ga nabosti koji mu ne odgovara.

Bilo je nekih bug reporta sličnih gdje nije uvijek dizao nozzle i koliko sam čitao, igraju ping-pong bambu lab i orca i ništa od toga. Ali se samo u specifičnim slučajevima događa, moguće sam ja nabo baš takav slučaj.
Moram priznati da bambi nekako najbolje radi s tvorničkim postavkama, jako su dobro kalibrirali svoj printer, filament i slicer.
Ima sitnih nebuloza, recimo da je tvornički sparse infill na grid i da voli jako velike brzine i akceleraciju. Moraš imati jako čvrsti stol za zadržati tog brzog gonzalesa.
Da li s Bambu Lab printerima radi još koji slicer osim BL i Orca (orca je ionako forkan iz BL)?

Zadnje izmijenjeno od: c-shadow. 08.07.2024. u 15:55.
c-shadow je offline   Reply With Quote