Citiraj:
Autor Mario92
Kakvo micanje iz preticajne trake ako netko juri preko 150?
Ogranicenje je 130, ak ja preticem 135 koga briga?
Pogle kak u civiliziranim zemljama to funkcionira, ak je ograničenje 100 ajde max 105 da preteknes i odmah se vraćaš u najdesniju traku moguće.
Naravno, ak se kamion tegli 80 onda ne pretices sa 90 nego max dozvoljeno.
|
Zato baš takvi kao ti stvaraju kolone i nepotrebne zastoje.
Zašto?
Zato što (po tvojoj logici) je uredu ići preticati nekoga tko vozi 100 sa 105, i tako se vući npr. 5km, samo zato "jer si ti u pravu".
I da se razumijemo - ograničenje tko želi neka poštuje, ali ako obilaziš - stisni gas i obiđi što prije, te se vrati u desnu traku.
Isto tako - 130 je ograničenje na većini km naše autoceste, ali se može voziti 150 (čak i 155, što mi je potvrdio i policajac iz presretača koji me zaustavio jer sam išao 170 jer je izjavio: "Da si išao 155 ne bi te dirali")
A koliko sam puta nakon toga prošao kraj policije i presretača sa 150-155 i nije bilo nikakvog zaustavljanja.
Lijepo - kad obilaziš, daj gas, i vrati se na desnu traku, praktički isto kao na lokalnoj cesti.
A o izlijetanju na lijevu traku sa 100 ili 110 bez žmigavca i kontrole u retrovizoru dolazi li tko - e to je još jedna priča za sebe.
Što se tiče ograničenja na izlazima - trebalo bi zasebno gledati izlaze s autoceste i čvorišta, jer nisu iste stvari.
Ne vidim razloga zašto na izlazima/ulazima na autocesti stavljati ograničenja na 100kmh, sasvim nepotrebno. Onaj tko se ne zna uključiti na autocestu, neka vozi lokalnim cestama i riješeno.
Na čvorišta se mogu staviti ali ništa manje od 100kmh, sasvim dovoljno i sigurno za spajanje .