View Single Post
Staro 06.07.2024., 05:42   #204
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor VandaL.pr! Pregled postova
Ma mislio sam da ih nemogu iskoristiti za hlađenje kao takve ne da bi ih maknuo.
Znači koliko sam shvatio ako zamjenim po 1 klasicni radijator sa ventilokonvetorom u svakoj prostoji mogao bi dobiti i grijanje i hlađenje preko DT.

Nista, ajde malo sam pametniji pa cu se raspitati kod prodavača/montera što i kako dalje. Upravo mi (fzoeu) država vratila 50% od fotonaponske pa gledam kako bi i dogodine isao na natječaj za DT
Ako ti smeta klima za hlađenje smetat će ti i ventilokonvektori jer je to ajmo reći na isti princip (Imam mi žena to na poslu pa mora pokraj sebe staviti uljni radijator da joj ne bude zima). Kad prestane puhati odmah se osjeti ta razlika od radijatora koji cijelo vrijeme grije. Nedavno smo si ugradili Mitsubishi dizalicu i niskotemp. radijatore u stan koji smo kupili i mislim da će to biti to, samo treba dočekati zimu da vidimo kako to na kraju radi ali ono što sam vidio na testu neki dan kad je majstor puštao u pogon je i više nego dovoljno. Za tren je napravio saunu u stanu koliko grije
SaleFFS je offline   Reply With Quote